Generelle oplysninger

Sea Ranch ApS

CVR-nr. 27039677,

Skudehavnsvej 36B, 2150 Nordhavn, København.

Mail: info@searanch.dk

Telefon: 3918 4288

 

Betaling

Du kan betale med følgende kort. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

Webshoppen er åben 24 timer i døgnet. Der er dog forbehold for at vi lukker webshoppen grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når webshoppen er åben og tilgængelig.

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i "kurven".  Du kan frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af indkøbskurven, og du kan løbende kontrollere indholdet samt prisen for varerne.

Eventuelle ekstra betalinger for fx fragt og betalingskortgebyrer vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til at betale.


Data du sender ved køb med betalingskort, er krypterede - og det er således kun Quickpay, der kan læse dem. Hverken Sea Ranch ApS eller andre har mulighed for at læse dine data. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Fragt

Når du køber en vare inden kl. 12.00, er der levering indenfor 1 - 4 arbejdsdage. Lørdag, søndag, helligdage, Grundlovsdag samt 24.12 og 31.12 betragter vi ikke som arbejdsdage. Varer sendes med GLS, og afhentes i GLS pakkeshop.

Levering
Vi leverer fragtfrit på ordrer fra 500,00 DKK året rundt. Såfremt du bestiller for mindre end 500,00 DKK pålægges et leveringsgebyr på 49,00 DKK. 

 

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsefristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@searanch.dk eller benytte standardfortrydelseformularen, som du finder i din levering. Hvis denne er mistet, kan du bede om en ny på info@searanch.dk

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du ikke benytter dig af  returlabel. Brug den vedlagte i din ordre, eller print denne.

 

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du ikke benytter dig af vedlagt returlabel.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Kratbjerg 240, 3480 Fredensborg.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Kratbjerg 240, 3480 Fredensborg.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Data du sender ved køb med betalingskort, er krypterede - og det er således kun Quickpay, der kan læse dem. Hverken Sea Ranch ApS eller andre har mulighed for at læse dine data. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra vores lager.

Personoplysningerne registreres hos Sea Ranch ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på searanch.dk er Henrik Aas.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@searanch.dk.   

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte:

info@searanch.dk og henvise med at skrive klage i emnefel. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ” 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.01.2020