Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Data du sender ved køb med betalingskort, er krypterede - og det er således kun Quickpay, der kan læse dem. Hverken Sea Ranch ApS eller andre har mulighed for at læse dine data. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra vores lager.

Personoplysningerne registreres hos Sea Ranch ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på searanch.dk er Henrik Aas.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@searanch.dk.   

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte:

info@searanch.dk og henvise med at skrive klage i emnefel. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ” 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 15.01.2020